Nyheder.

 

 

Vi har hvalpe til nye hjem nu!

 

Noble York's Kisses of Fire er nu blevet Dansk Champion!! og Søster Musli er strøget af med Årets title som racevinder i Dansk Kennel Klub 2015!!

Dertil kommer vores nye Import Kendos Kiss MC Lous er blevet Dansk Champion også!

så vi har haft et travlt efterår ;-)


Vores Skønne Noble York's Kisses Of Fire har igen vundet junior certifikat og nu også sit første certifikat til den danske championat. Samme dag blev vores Noble York's Puppetmaster bedste hvalp, så vi havde en skøn dag i udstillingsringen!

 


 

Vores Skønne Noble York's Kisses Of Fire har vundet sit første junior certifikat på sit første show. Hun blev bedste unghund og vandt også Klub Junior Toy Winner 2014 titlen!

På samme weekend blev vores egen Müsli Dansk Champion, så vi er jo meget stolte ;-)


Noble York's Kisses Of Fire er blevet testet fri for Patella Luxation, Det er super skønt med endnu en unghund fri!

 


 

Så er Deluxe's datter endelig flyttet ind og hun er faldet super godt til , vi takker mange gange for denne enestående mulighed for at kunne videreføre de gode gener, som netop er i denne kombination. Så nu drøner det nye familie medlem rundt i forårssolen med de andre. Og ligesom sin far, så er hun lærenem og har allerede lært de daglige rutiner her på landstedet. Der er nu ikke nået som at kunne sidde og grille med de små liggende og slikke sol på deres puder.


 

 

Er hun ikke bare nuser!!

 

Vi har nu været på besøg og set de super lækre hvalpe efter vores store stjerne Deluxe og igen tager man ikke fejl når man laver en kombination med ham! De er i så høj kvalitet, at vi straks har bedt om at komme i betragtning til 1 af de fine piger. Vi håber på at kunne hente hende hjem om en 3 ugers tid. Men det var godt nok svært at vælge, da de alle var i så fine og bevægelserne i top. Så vi siger tak til den stolte hvalpemor, for at være med til at give så flotte hvalpe, det er sjældent at alle i et kuld er så ens og flotte.

Hvis man vil smugkigge på vores nye stjerne eller måske selv kigger efter en hvalp af god kvalitet, så er det hos

 www.steelblue-collection.dk

 


 

Vi er ved at sætte sidste hånd på vores avlspolitik, så den kommer frem her på siden. Men vi kan da lige løfte sløret lidt, at vi vægter en lige ryg og en sund velkroppet hund højt ;-)


 

Så er vi endelig færdige med at bygge den store halvvæg, så vi har fået 4 fine huler. Nu står den så fint i en af vores 2 stuer ensuite. Så er der dømt hygge!

 


Så har vi fået endnu en af vores hvalpe testet fri for Patella Luxation og registreret i DKK, så et stort tillykke til den nye ejer og kommende showhund!


Så er der kommet et nyt billede af de smukke hvalpe og de har lige fået deres første vaccine som de klarede super flot- ikke et eneste piv kom der og heller ingen anmærkninger i sundhedsbogen og det er jo flot med sådan et stort kuld at ikke en eneste får en lille anmærkning!


Så har vi igen fået ros fra en hvalpekøbers dyrlæge, og det er jo altid rart at høre, at det er en flot sund lille yorkie og med dejligt temperament som vi har sendt ud i den store verden.


 

Nu er hvalpene lige fyldt 4 uger og har været igennem deres andet dyrlægetjek og det gik rigtig godt, intet at udsætte på de små vuslinge.


 

Vores Jetset er både blevet Dansk Champion


 

Vores Minisnob er også blevet Dansk champion, ligesom hendes 2 brødre Golddigger og Musicman. Mini er nu blevet mor for første gang til et supert kuld, vi har nu åbnet for reservationslisten til dette kuld. Kan ses under hvalpesiden.

 

 


Efter en voldelig episode på en udstilling vil jeg meget gerne takke alle for deres medfølelse og støtte. Vi har i familien efter denne episode besluttet at være med i den forening, der støtter op om voldsramte mennesker og være støttepersoner til disse ofre. For det er en ting som vi absolut ikke vil acceptere og vi vil gerne yde vores støtte, idet at vi har medfølelse og et stort nok hjerte til at vi ikke stiltiende vil være med til, at denne opførelse overfor andre medmennesker fortsætter. For den som tier overfor voldelige personer, ja de acceptere og er faktisk med til at volden fortsætter.

Så støt op om non volden og vær med til at tale åbent om det, således at de voldsudøvende personer bliver stoppet i tide.

 

Nyhedsbrev!

 

Da vi i vores race virkelig savner nogle faglige diskussioner og er blevet opfordret til at skrive igen om det, så tilbyder vi nu at man kan tilmelde sig vores nyhedsbrev som så vil udkomme med spændende emner og man vil kunne stille spørgsmål vedr. show, avl, vores races særpræg og dens herlige personlighed. Man kan så vælge om disse spørgsmål skal ud til alle medlemmer af nyhedsbrevet eller kun besvares af os, som så vil sende svaret ud til alle, således at vi alle får del i hinandens gode erfaringer. Man tilmelder sig blot ved at sende en mail til os.

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

All rights reserved. Download and use of materiel from this site is not permitted without owners permission.