Vi elsker Yorkshire Terrier

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Om os

Vores kennelmærke Noble York’s er registeret hos Dansk Kennel Klub. Stina lykkegaard startede oprindeligt kennelen og da interessen for denne skønne race kommer fra vores opvækst, så gik  Rasmus Lykkegaard også med. Vi er ydermere medlem af Klubben for små selskabshunde. Som det kan ses deltager vi ofte på udstillinger, hvilket vi mener er med til at bibeholde den standard som racen er beskrevet ved. Vores hunde er med i  dagligdagen og bevæger sig frit i hjemmet. Vi lægger stor vægt på at de kan fungere som fuldbyrdede familiemedlemmer, samt at de er livlige, glade, sunde og velfungerende.  Derfor har kennelen gennemgået og bestået DKK’s opdrætteruddannelse, samt registreret vores kennel hos myndighederne,  samt told og skat- Dette er et lovpligtigt krav, som man skal opfylde som opdrætter, uanset om hundene bor i hjemmet eller ude. 

Man kan læse mere i en artikel, der er skrevet til bladet Vores kæledyr, den kan ses under siden Hverdagen. Alle vores hunde er testet og fundet fri for Patella Luxation. Her avles der nemlig kun med PL fri hunde og der laves kun kuld og kombinationer, hvor at vi selv er interesseret  i at beholde en fremtidig show og avls hund. Vi har haft den store fornøjelse i at opdrætte de 2 mest vindende Yorkshire Terrier nogen siden i Danmark. De kan ses her i hjemmet og på vores sider. Det er Noble York’s Foxy Lady og Noble York’s Deluxe som har stået på øverst på sejrs skamlen mest herhjemme og ofte også i udlandet. I dag nyder de begge livet herhjemme, selvom Foxy så gerne vil med, når at hendes champion sønner og døtre skal afsted til show